Odštampajte ovu stranicu
srijeda, 08. oktobar 2014. 14:11

Održana 41. śednica Administrativnog odbora

Na danas održanoj 41. śednici Administrativnog odbora, na predlog Kluba poslanika Demokratskog fronta, Odbor je utvrdio Predlog odluke o razrješenju i izboru jednog člana Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje. S tim u vezi, Odbor je odlučio da predloži Skupštini Crne Gore:

- da se razriješi dužnosti člana Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje poslanik dr Novica Stanić; i
- da se za člana Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, izabere poslanica dr Ljiljana Đurašković.

U okviru tačke dnevnog reda “tekuća pitanja”, članovi Odbora su se saglasili da se u okviru utvrđivanja Predloga odluke o imenovanju dva člana Savjeta Agencije za elektronske medije, po Javnom pozivu br.00-63-14/14-84 od 25. avgusta tekuće godine, formira Radna grupa koja će izvršiti uvid u dostavljene prijave sa dokumentacijom, a u cilju utvrđivanja potpunih i blagovremenih predloga kandidata za imenovanje dva člana Savjeta Agencije. Radna grupa je obrazovana u sastavu: poslanica Marta Šćepanović, iz reda parlamentarne većine i poslanica Azra Jasavic, iz reda parlamentarne opozicije.