Odštampajte ovu stranicu
ponedjeljak, 30. mart 2015. 13:47

Generalni sekretar Skupštine Crne Gore Siniša Stanković razgovarao sa učenicima OŠ „Milan Vukotić“ iz Podgorice u okviru skupštinskog programa Demokratske radionice „Barbara Pramer“

Učenici OŠ „Milan Vukotić“ imali su priliku da, kroz razgovor sa generalnim sekretarom, steknu nova znanja o demokratiji, organizaciji Skupštine, kao i podjeli vlasti

Generalni sekretar Skupštine Crne Gore Siniša Stanković učestvovao je danas u radu Demokratskih radionica „Barbara Pramer“ na temu „Demokratija i parlament“, gdje je razgovarao sa učenicima odjeljenja VII-2 OŠ „Milan Vukotić“ iz Podgorice. Odgovarajući na pitanja djece, generalni sekretar je upoznao učesnike radionice sa njegovim radom i radom Skupštine Crne Gore, te je djeci približio demokratske vrijednosti, značaj učešća u demokratskom društvu i značaj podjele vlasti u demokratiji.

Stanković je poručio djeci da se posvete obrazovanju i istakao da na osnovu stečenih znanja formiraju svoj stav i svoje mišljenje, da se međusobno poštuju, uvažavaju i razumiju jer će jedino tako očuvati demokratske vrijednosti.

Od početka sprovođenja programa, 8. oktobra 2012. godine, do danas, program „Demokratske radionice“ okupio je 13.048 osnovnoškolaca u Crnoj Gori. 

Galerija slika