Odštampajte ovu stranicu
četvrtak, 26. maj 2016. 12:18

Predśednik Odbora za ljudska prava i slobode učestvovaće na okruglom stolu „Kulturne raznolikosti Crne Gore - nasljedstvo koje nas obogaćuje“

Podgorica, 27. maj 2016. godine

Predśednik Odbora za ljudska prava i slobode dr Halil Duković učestvovaće na okruglom stolu na temu „Kulturne raznolikosti Crne Gore - nasljedstvo koje nas obogaćuje” koji organizuje Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, povodom obilježavanja deset godina obnove nezavisnosti Crne Gore.

Okrugli sto čiji je cilj da doprinese dijalogu i razmjeni stručnih mišljenja o stepenu uvažavanja kulturne raznolikosti u Crnoj Gori biće održan 27. maja 2016. godine, sa početkom u 10 sati, u hotelu “Best Western” u Podgorici.

Agendom je planirano da okrugli sto otvore dr Suad Numanović, ministar za ljudska i manjinska prava i Pavle Goranović, ministar kulture.

Na ovom događaju učestovaće predstavnici Skupštine Crne Gore, Ministarstva za ljudska i manjinska prava, Ministarstva kulture, Centra za očuvanje i razvoj kulture manjina, Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava, savjeta manjinskih naroda i civilnog sektora.