Odštampajte ovu stranicu
četvrtak, 04. decembar 2014. 12:53

Zajednički sastanak Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje Skupštine Crne Gore i Odbora za privredu, trgovinu i životnu sredinu Parlamenta Albanije

Sastanak "Promovisanje bilateralne saradnje parlamentarnih odbora Albanije i Crne Gore sa ciljem jačanja parlamentarnog nadzora u oblasti životne sredine",održaće se u Skadru 5. decembra 2014. godine.

Predśednik Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje dr Predrag Sekulić, zamjenica predśednika Odbora prof. dr Jelisava Kalezić, poslanica dr Ljiljana Đurašković i poslanik Mićo Orlandić, učestvovaće na zajedničkom sastanku Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje Skupštine Crne Gore i Odbora za privredu, trgovinu i životnu sredinu Parlamenta Albanije, koji će se održati u Skadru 5. decembra 2014. godine.

Sastanku će prisustvovati predśednik Odbora za privredu, trgovinu i životnu sredinu Eduard Shalsi, Ambasador Florian Raunig, šef predstavništva OEBS-a u Albaniji, Waldemar Figaj, zamjenik šefa Misije OEBS-a u Crnoj Gori i predstavnici Arhus Centara iz Skadra, Podgorice i Nikšića.

Cilj sastanka je promovisanje bilateralne saradnje parlamentarnih odbora dvije zemlje i jačanje parlamentarnog nadzora u oblasti zaštite životne sredine.

Sastanak se održava u organizaciji Misije OEBS-a.