Odštampajte ovu stranicu
srijeda, 12. novembar 2014. 14:53

Održana 64. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Razmotrene dvije tačke dnevnog reda

Odbor za zdravstvo, rad i socijalno staranje Skupštine Crne Gore, na śednici održanoj 12. novembra 2014. godine razmotrio je dvije tačke dnevnog reda: amandmane (pet) na Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, koje su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici Pozitivne Crne Gore Goran Tuponja i Srđan Perić br: 28-2/14-2/13 i amandmane (četiri) na Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, koje su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici Demokratske partije socijalista Zorica Kovačević, Marta Šćepanović i Radovan Obradović br: 28-2/14-2/14.

Śednici Odbora su pored članova Odbora prisustvovali predstavnici predlagača Predloga zakona Gorica Savović i Nebojša Todorović, pomoćnici ministra zdravlja.

Amandmane (pet) na Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, koji su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici Goran Tuponja i Srđan Perić predstavnik predlagača Predloga zakona je prihvatio s tim što su amandmani III, IV i V modifikovani.

Amandmane (četiri) na Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, koje su podnijeli poslanici Zorica Kovačević, Marta Šćepanović i Radovan Obradović predstavnik predlagača Predloga zakona je prihvatio i isti su postali sastavni dio predloga Zakona.