Odštampajte ovu stranicu
utorak, 31. mart 2015. 12:22

Održana 84. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Dnevni red śednice sadržao je dvije tačke:

1. Amandmani (6) na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zapošljavanju i ostvarivanju prava iz osiguranja od nezaposlenosti, koje su podnijeli poslanici Zoran Jelić, Marta Šćepanović i Halili Duković.

2. Amandman na Predlog zakona o dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti koji je podnio poslanik Andrija Popović.

Śednici je, pored članova Odbora, prisustvovala Arijana Nikolić-Vučinić, direktorica Direktorata za tržište rada i zapošljavanje u Ministarstvu rada i socijalnog staranja i Ana Leković, savjetnica u Ministarstvu rada i socijalnog staranja.

Amandmane (6) na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zapošljavanju i ostvarivanju prava iz osiguranja od nezaposlenosti, koje su podnijeli poslanici Zoran Jelić, Marta Šćepanović i Halili Duković predstavnica predlagača zakona je prihvatila i isti su postali sastavni dio Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zapošljavanju i ostvarivanju prava iz osiguranja od nezaposlenosti.

Odbor nije razmotio Amandman na Predlog zakona o dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti koji je podnio poslanik Andrija Popović zbog potrebe da ga predhodno razmoti Zakonodavni Odbor.