Odštampajte ovu stranicu
utorak, 31. maj 2016. 10:53

Skupština Crne Gore domaćin sastanka generalnih sekretara parlamenata u regionu

Skupština Crne Gore i njen generalni sekretar Siniša Stanković biće u srijedu i četvrtak, 1. i 2. juna 2016. godine, domaćin sastanka generalnih sekretara parlamenata u regionu.

Sastanak „Strateško i godišnje planiranje u parlamentima – izazovi i rezultati“ otvoriće, u srijedu 1. juna 2016. u 14.00 sati, potpredśednik Skupštine Crne Gore Suljo Mustafić i zamjenik šefa Misije OEBS-a u Crnoj Gori Den Redford.

Tokom dva dana sastanka učesnici će razmijeniti mišljenja o izazovima i šansama planiranja u parlamentima, važnosti komunikacije u strateškom pristupu parlamentarnog razvoja, planiranju u oblasti razvoja ljudskih resursa i ICT planiranju. Predviđen je i obilazak zgrade Skupštine Crne Gore.

Sastanak „Strateško i godišnje planiranje u parlamentima – izazovi i rezultati“ biće otvoren za medijsko praćenje u uvodnom dijelu, u srijedu 1. juna, od 14.00 do 14.15 časova, u Plavoj sali Skupštine Crne Gore.

Predstavnici medija koji nemaju stalne akreditacije zahtjev za izdavanje dnevnih, za praćenje ovog događaja, mogu poslati na press@skupstina.me do srijede, 1. juna 2016. godine, do 11.00 časova.