Odštampajte ovu stranicu
petak, 22. jul 2016. 13:46

Poziv nevladinim organizacijama: Nacrt sporazuma o saradnji

Poziv je upućen nevladinim organizacijama za dostavljanje predloga, sugestija i komentara na Nacrt sporazuma o saradnji između Skupštine Crne Gore i nevladinih organizacija u Crnoj Gori

Nakon održavanja sastanka generalnog sekretara Skupštine Crne Gore i predstavnika Kabineta predśednika Skupštine sa predstavnicima jednog broja nevladinih organizacija, 19. jula 2016. godine, na kojem je podržana ideja o zaključivanju Sporazuma o saradnji između Skupštine Crne Gore i nevladinih organizacija u Crnoj Gori i iskazana načelna saglasnost na tekst Nacrta sporazuma, objavljujemo Nacrt sporazuma i pozivamo sve zainteresovane nevladine organizacije da dostave saglasnost i eventualne predloge i komentare.

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt sporazuma o saradnji između Skupštine Crne Gore i nevladinih organizacija u Crnoj Gori mogu se dostaviti Skupštini Crne Gore, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 10, 81000 Podgorica, kao i na e-mail: milica.boljevic@skupstina.me i tijana.rosandic@skupstina.me, do poneđeljka 25. jula 2016. godine. 

pdfNACRT SPORAZUMA O SARADNJI