Odštampajte ovu stranicu
srijeda, 07. oktobar 2015. 16:02

Završena četvrta śednica Anketnog odbora u vezi sa Duvanskim kombinatom Podgorica AD u stečaju

Članovi Odbora uzeli izjave od izvršnog direktora ipredśednika Odbora direktora Duvanskog kombinata AD Podgorica u stečaju

Na danas održanoj śednici članovi Anketnog odbora za prikupljanje informacija i činjenica o postupanju nadležnih državnih organa u zaštiti imovine i javnog interesa prilikom prodaje imovine Duvanskog kombinata Podgorica AD u stečaju su, u skladu sa Zakonom o prlamentarnoj istrazi, uzeli izjave od Slavoljuba Vukašinovića, izvršnog direktora Duvanskog kombinata AD Podgorica u stečaju iIlije Kračkovića, predśednika Odbora direktora Duvanskog kombinata AD Podgorica u stečaju.

Dogovoreno je da se deveta śednica Anketnog odbora, zbog ranije preuzetih obaveza potpredśednika Vlade i ministra vanjskih poslova i evropskih integracija,dr Igora Lukšića, umjesto 21. održi 23. oktobra 2015. godine.

Takođe, dogovoreno je da, zbog ranije preuzetih obaveza,umjesto na sedmoj śednici Anketnog odbora, ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, da izjavu pred Anketnim odborom na osmoj śednici koja je sazvana 20. oktobar 2015. godine.

Galerija slika