Odštampajte ovu stranicu
srijeda, 24. februar 2016. 15:56

Završena jedanaesta śednica Anketnog odbora u vezi sa Duvanskim kombinatom Podgorica AD u stečaju

Razmotrena dva predloga izvještaja

Na danas održanoj śednici članovi Anketnog odbora za prikupljanje informacija i činjenica o postupanju nadležnih državnih organa u zaštiti imovine i javnog interesa prilikom prodaje imovine Duvanskog kombinata Podgorica AD u stečaju su u okviru tačke dnevnog reda Utvrđivanje Predloga izvještaja Anketnog odbora za prikupljanje informacija i činjenica o postupanju nadležnih državnih organa u zaštiti imovine i javnog interesa prilikom prodaje imovine Duvanskog kombinata Podgorica AD u stečaju razmotrili dva predloga izvještaja i to:
pdf- Nacrt predloga izvještaja Anketnog odbora za prikupljanje informacija i činjenica o postupanju nadležnih državnih organa u zaštiti imovine i javnog interesa prilikom prodaje imovine Duvanskog kombinata AD u stečaju, koji je 16. decembra 2015. godine podnio predśednik Odbora, Aleksandar Damjanović i
pdf- Predlog izvještaja o radu Anketnog odbora za prikupljanje informacija i činjenica o postupanju nadležnih državnih organa u zaštiti imovine i javnog interesa prilikom prodaje imovine Duvanskog kombinata AD u stečaju, koji su 16. februara 2016. godine podnijeli poslanici: Branko Čavor, Predrag Sekulić, Milorad Vuletić, Almer Kalač i Nik Gjeloshaj.

Galerija slika