Odštampajte ovu stranicu
ponedjeljak, 11. jul 2016. 14:27

Poslanik Popović se sastao sa ambasadorom Slovačke Republike

Tema sastanka -  Integracija Crne Gore u NATO i EU

Poslanik Andrija Popović sastao se danas sa sa  Nj.E. gospodinom Romanom Hlobenom, ambasadorom Slovačke Republike u Crnoj Gori. Ovom prilikom, ambasador Slovačke Republike u Crnoj Gori, Nj.E. gospodin Roman Hloben je istakao da Crna Gora i Slovačka imaju vrlo dobre i prijateljske odnose, kao i da je Crna Gora postigla veliki uspjeh u integracijama, da je lider u regionu i da će imati podršku Slovačke u daljem ostvarivanju napretka na putu ka NATO i EU.

Poslanik Andrija Popović je čestitao Slovačkoj koja je preuzela predśedavanje Evropskom unijom, a  prema riječima ambasadora Hlobena , njen prioritet će biti politika proširenja.

Takođe, ambasador Slovačke Republike u Crnoj Gori, Nj.E. gospodin Roman Hloben je čestitao na učešću Crne Gore na Samitu NATO-a u Varšavi.

Poslanik Popović je upoznao Nj.E. gospodina Romana Hlobena  sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori uoči izbora i izrazio zadovoljstvo povodom susreta uz ocjenu da treba nastaviti sa jačanjem odnosa i uspješnom saradnjom. 

Galerija slika