Odštampajte ovu stranicu
ponedjeljak, 10. novembar 2014. 15:00

Održana 44. śednica Administrativnog odbora

Odbor utvrdio Listu blagovremenih i potpunih predloga kandidata za članove Savjeta Agencije za elektronske medije


Administrativni odbor Skupštine Crne Gore 25. saziva, na danas održanoj 44. śednici, jednoglasno je utvrdio Listu blagovremenih i potpunih predloga kandidata za članove Savjeta Agencije za elektronske medije ovlašćenih predlagača po Javnom pozivu br.00-63-14/14-84 od 25. avgusta 2014. godine.
Shodno članu 28 Zakona o elektronskim medijimajavnim Odbor je odlučio da Listu blagovremenih i potpunih predloga kandidata za članove Savjeta Agencije za elektronske medije objavi u „Službenom listu Crne Gore”, web sajtu Skupštine Crne Gore i dnevnim novinama: „Pobjeda“, „Dan“, ND „Vijesti“ i „Dnevne novine“.

Odbor je u nastavku postupka utvrđivanja predloga kandidata za dva člana Komisije za koncesije, iz reda uglednih stručnjaka, a na osnovu člana 10 stav 3 alineja 2 Zakona o koncesijama, podnio Predlog kandidata za dva člana Komisije za koncesije iz reda uglednih stručnjaka po Javnom pozivu broj 00-63-14/14-132 od 2. oktobra 2014. godine.
Odbor je podnio Skupštini Predlog da se za dva člana Komisije za koncesije iz reda uglednih stručnjaka izaberu dr Milutin Korać i Goran Dašić.
Odbor je takođe pokrenuo postupak za imenovanje predśednika i dva člana Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka, shodno članu 52 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, i odlučio da objavi Javni poziv za imenovanje predśednika i dva člana Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka na web sajtu Skupštine i u štampanim medijima: „Pobjeda“, „Dan“, „Dnevne novine“ i ND „Vijesti“.

pdfLISTA BLAGOVREMENIH I POTPUNIH PREDLOGA KANDIDATA ZA ČLANOVE SAVJETA AGENCIJE ZA ELEKTRONSKE MEDIJE

 

Galerija slika