Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 10. novembar 2014. 15:00

Održana 44. śednica Administrativnog odbora

Odbor utvrdio Listu blagovremenih i potpunih predloga kandidata za članove Savjeta Agencije za elektronske medije


Administrativni odbor Skupštine Crne Gore 25. saziva, na danas održanoj 44. śednici, jednoglasno je utvrdio Listu blagovremenih i potpunih predloga kandidata za članove Savjeta Agencije za elektronske medije ovlašćenih predlagača po Javnom pozivu br.00-63-14/14-84 od 25. avgusta 2014. godine.
Shodno članu 28 Zakona o elektronskim medijimajavnim Odbor je odlučio da Listu blagovremenih i potpunih predloga kandidata za članove Savjeta Agencije za elektronske medije objavi u „Službenom listu Crne Gore”, web sajtu Skupštine Crne Gore i dnevnim novinama: „Pobjeda“, „Dan“, ND „Vijesti“ i „Dnevne novine“.

Odbor je u nastavku postupka utvrđivanja predloga kandidata za dva člana Komisije za koncesije, iz reda uglednih stručnjaka, a na osnovu člana 10 stav 3 alineja 2 Zakona o koncesijama, podnio Predlog kandidata za dva člana Komisije za koncesije iz reda uglednih stručnjaka po Javnom pozivu broj 00-63-14/14-132 od 2. oktobra 2014. godine.
Odbor je podnio Skupštini Predlog da se za dva člana Komisije za koncesije iz reda uglednih stručnjaka izaberu dr Milutin Korać i Goran Dašić.
Odbor je takođe pokrenuo postupak za imenovanje predśednika i dva člana Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka, shodno članu 52 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, i odlučio da objavi Javni poziv za imenovanje predśednika i dva člana Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka na web sajtu Skupštine i u štampanim medijima: „Pobjeda“, „Dan“, „Dnevne novine“ i ND „Vijesti“.

pdfLISTA BLAGOVREMENIH I POTPUNIH PREDLOGA KANDIDATA ZA ČLANOVE SAVJETA AGENCIJE ZA ELEKTRONSKE MEDIJE