Odštampajte ovu stranicu
petak, 04. decembar 2015. 13:55

Započeta 50. śednica Odbora za bezbjednost i odbranu

Razmotren Predlog zakona o završnom računu budžeta za 2014. godinu

Na danas održanoj 50. śednici Odbor je uz prisustvo predstavnika predlagača zakona i predstavnika potrošačkih jedinica iz sektora bezbjednosti i odbrane razmotrio Predlog zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2014. godinu sa Izvještajem o reviziji završnog računa budžeta u dijelu koji se odnosi na potrošačke jedinice: Ministarstvo odbrane, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Agenciju za nacionalnu bezbjednost, posvetivši posebnu pažnju realizaciji programskih aktivnosti organa i institucija u ovoj oblasti.

S tim u vezi, Odbor je većinom glasova predložio Skupštini da usvoji Predlog zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2014. godinu.

Odbor za bezbjednost i odbranu danas je takođe razmotrio i Konačan izvještaj Državne revizorske institucije o reviziji godišnjeg finansijskog izvještaja za 2014. godinu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Raspravu o Predlogu zakona o budžetu Crne Gore za 2016. godinu u dijelu koji se odnosi na potrošačke jedinice: Ministarstvo odbrane, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Agenciju za nacionalnu bezbjednost, Odbor za bezbjednost i odbranu obaviće na nastavku śednice koja će se održati u četvrtak, 10. decembra. 

Galerija slika