Odštampajte ovu stranicu
utorak, 10. maj 2016. 12:48

Održana 141. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet

Podržan predlog zaključaka i razmotreni finansijski izvještaji sa izvještajima o radu dva nezavisna regulatorna tijela.

Odbor je na danas održanoj 141. śednici razmotrio Predlog zaključaka povodom održanog kontrolnog saslušanja ministra održivog razvoja i turizma, Branimira Gvozdenovića i v.d. sekretara Sekretarijata za razvojne projekte, Biserke Dragićević, kako bi se utvrdile činjenice i okolnosti u vezi sa validnošću izdate garancije, shodno Aneksu ugovora, za završetak radova na hotelu „As“ u Perazića Dolu, koji su podnijeli poslanici Miloš Konatar i Aleksandar Damjanović. Nakon rasprave i odgovarajućih modifikacija predloženog teksta navedenih zaključaka Odbor je odlučio da predloži Skupštini Crne Gore da iste usvoji.

Odbor je takođe razmotrio i odlučio da predloži Skupštini da prihvati Izvještaj o finansijskom poslovanju i Izvještaj o radu Agencije za elektronske medije za 2015. godinu kao i Finansijski izvještaj i Izvještaj o radu Agencije za ljekove i medicinska sredstva za 2015. godinu.

Razmatranje Inoviranog izvještaja o korišćenju finansijskih sredstava Skupštine i Službe Skupštine za 2015. godinu, sa Izvještajem o javnim nabavkama odloženo je za neku od narednih sjednica Odbora.

 

Galerija slika