Odštampajte ovu stranicu
utorak, 09. decembar 2014. 11:58

Završena 71. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Za 71. śednicu Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje je predložen sljedeći dnevni red:


1. Amandman na Predlog zakona o dopunama Zakona o radu br: 19-1/14-2/5 koji su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici Srđan Perić i Goran Tuponja.
2. Amandman na Predlog zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju br: 09-2/14-3/14 koji su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici Almer Kalač, Suljo Mustafić i Kemal Zoronjić.
3. Amandman na Predlog zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju br: 09-2/14-3/17 koji su Skupštini Crne gore podnijeli Izet Bralić, Rifat Rastoder, Borislav Banović, Džavid Šabović, Draginja Vuksanović i Mićo Orlandić.
Śednici su ispred Ministarstva rada i socijalnog staranja prisustvovali Slobodan Filipović, direktor Direktorata za rad u Ministarstvu rada i socijalnog staranja, Tijana Prelević, načelnica Direkcije za radne odnose u Ministarstvu rada i socijalnog staranja i predstavnik podnosilaca amandmana, poslanik Almer Kalač.
Poslanici Srđan Perić i Goran Tuponja podnijeli su amandman na Predlog zakona o dopunama Zakona o radu koji je na śednici Odbora modifikovan. Predstavnik predlagača zakona je prihvatio modifikovani amandman i isti je postao sastavni dio Predloga zakona.
U skladu sa članom 147 Poslovnika Skupštine Crne Gore u ime predlagača zakona poslanik Zoran Jelić povukao je Predlog zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju iz skupštinske procedure.

Galerija slika