Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
Monday, 12. September 2016. 15:46

Predśednik Pajović uručiće sertifikate polaznicima Demokratskih radionica „Barbara Pramer”

Predśednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović uručiće śutra sertifikate polaznicima Demokratskih radionica „Barbara Pramer”, koji su radionice pohađali u periodu od februara do juna 2016. godine.

Sertifikate će dobiti predstavnici 54 osnovne škole iz sedamnaest opština u Crnoj Gori, a ove godine će prvi put u programu dodjele sertifikata učestvovati  sami polaznici Radionica. 

Svečanost će biti održana u utorak, 13. septembra u državnoj Vili “Gorica”,  sa početkom u 12.00 časova.

Demokratske radionice "Barbara Pramer" su edukativni program Skupštine Crne Gore, koji ima za cilj da kod mladih podstakne interesovanje za politiku i demokratske procese, omogući upoznavanje sa radom poslanika i parlamenta kao institucije, i doprinese njihovom boljem razumijevanju. Projekat Demokratskih radionica prvi put je pokrenut u austrijskom Parlamentu, na inicijativu preminule predśednice Donjeg doma Parlamenta Austrije Barbare Pramer, po kojoj su Demokratske radionice u Crnoj Gori i dobile naziv.

***

Događaj je otvoren za javnost.

Predstavnici medija ulaze u državnu Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice, uz lični identifikacioni dokument. Mediji koji nemaju godišnju akreditaciju, treba da od Odjeljenja za odnose sa javnošću Skupštine pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije, putem fax-a: 020 404 518 ili na e-mail: press@skupstina.me