Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore

Funkcija 

Savjetnica

Kontakt

Telefon: 020 404 525

E-mail: jelena.milicevic@skupstina.me

Jelena Milićević rodjena je 18. decembra 1990. godine u Bijelom Polju.

Osnovno i gimnazijsko obrazovanje završila je u Bijelom Polju. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Podgorici, smjer politikologija, a specijalističke studije završila na Pravnom Fakultetu Univerziteta Crne Gore na međunarodno-pravnom smjeru. Završila Školu evropskih integracija - Školu demokratije. Polaznica je i brojnih kurseva i seminara iz oblasti političke komunikacije i ljudskih prava.
Radno iskustvo je sticala kao saradnik u Klubu poslanika. Obavljala je i posao sekretara Kluba poslanika Pozitivne Crne Gore u Skupštini Crne Gore. Član je privremene Radne grupe uspostavljene od strane Centra za građansko obrazovanje, Udruženja mladih sa hendikepom i Mreže za afirmaciju nevladinog sektorakoja koja se bavi analizom postojećih podzakonskih akta Državne izborne komisije radi sastavljanja predloga za unapređenje.