Skupština Crne Gore
utorak, 10. februar 2015. 17:42

Predśedniku i članovima Odbora međunarodne odnose i iseljenike uručena zahvalnica za poseban doprinos u unaprjeđenju saradnje sa iseljenicima iz Crne Gore

U ime Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, zahvalnicu je primio poslanik i član Odbora, Nikola Gegaj

Na današnjoj svečanosti održanoj u Upravi za dijasporu, Zajednica Crnogoraca u Republici Makedoniji uručila je zahvalnicu za poseban doprinos u unaprjeđenju saradnje sa iseljenicima iz Crne Gore, predśedniku Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, prof. dr Miodragu Vukoviću, članovima i službi Odbora.

Predśednik Zajednice Crnogoraca u Republici Makedeniji, g-din Miroljub Orlandić, zahvalio se prisutnima na kontinuiranoj podršci i preuzetim aktivnostima koje se do sada sprovedene u cilju poboljšanja položaja i statusa iseljenika iz Crne Gore u Republici Makedoniji i šire i izrazio nadu da će se nastaviti napori, kako bi saradnju učinili još kvalitetnijom i sveobuhvatnijom.  

Zajednica Crnogoraca u Republici Makedoniji, tradicionalno, svake godine uručuje zahvalnice institucijama i pojedincima za podršku koju su dali pri realizaciji aktivnosti iz svog godišnjeg programa. Pored Odbora za međunarodne odnose i iseljenike zahvalnice su primili nadležne institucije i istaknuti pojedinci koji su svojim radom i zalaganjem značajno doprinijeli poboljašanju odnosa i unaprjeđenju saradnje matične zemlje i iseljenika iz Crne Gore.