Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
Friday, 28. October 2016. 09:11

Vuković na XII međunarodnoj konferenciji ECPD

Beograd, 28. i 29. oktobar 2016. godine

Predśednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike prof. dr Miodrag Vuković učestvovaće na „XII međunarodnoj konferenciji Evropskog centra za mir i razvoj (ECPD)„.

Dvanaesta međunarodna konferencija, koja će biti održana u Beogradu, 28. i 29. oktobra, u prostorijama Skupštine grada Beograda, biće posvetiće temi: "Budućnost svijeta između globalizacije i regionalizacije“

Na „ECPD“ međunarodnoj Konferenciji učestvovaće brojni istaknuti naučnici, diplomate, vjerski dostojanstvenici i teoretičari iz gotovo svih dijelova svijeta (Evrope, Amerike, Azije i Afrike).

Predśednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike prof. dr Miodrag Vuković, u sklopu druge sesije konferencije, imaće izlaganje na temu: „Bregzit i njegove posljedice: Trenutni trendovi u Evropskoj uniji i implikacije na globalnom nivou“.