Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 15. decembar 2014. 12:15

Humanitarna akcija „Đeci Crne Gore“

Na inicijativu predśednika Ranka Krivokapića, Skupština Crne Gore organizovaće danas humanitarnu akciju “Đeci Crne Gore”  i tom prilikom sakupiti sredstva koja će biti donirana nekom od crnogorskih porodilišta.

Humanitarna akcija „Đeci Crne Gore“ će okupiti poslanike Skupštine Crne Gore, rezidentne ambasadore stranih država u Crnoj Gori, kao i sve zaposlene u Službi Skupštine Crne Gore.

Poslanicima, diplomatskom koru i službenicima Skupštine će se pridružiti i đeca iz O.Š. „Štampar Makarije“ iz Podgorice koja će danas proći trening u „Demokratskim radionicama“, mališani iz vrtića „Maša“ – internacionalni dio, kao i đeca iz Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore. Oni će ovim povodom prirediti kratki umjetnički program.

Akcija je osmišljena tako da će poslanici, ambasadori i službenici Skupštine uz pratnju đece, prilikom uzimanja ukrasa donirati novac shodno svojim mogućnostima, te zajedno kititi jelku koja će biti posvećena svoj đeci Crne Gore.

Novac prikupljen ovom prilikom će biti doniran nekom od porodilišta u skladu sa odlukom Kolegijuma predśednika Skupštine.

Akcija će biti održana  u 15:00 sati, na platou ispred Skupštine Crne Gore.*

Predstavnici medija ulaze u Skupštinu Crne Gore korišćenjem godišnje akreditacione kartice, uz lični identifikacioni dokument. Mediji koji nemaju godišnju akreditaciju, treba da od Odjeljenja za odnose sa javnošću Skupštine pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije, putem faxa: 020 404 518 ili na e-mail: press@skupstina.me 

* U slučaju loših vremenski prilika, akcija će biti održana u zgradi Skupštine  

« Jul 2024 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

video-stream

youtubec

SCG flcker