Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore

Skupština Crne Gore ostvaruje svakodnevnu komunikaciju sa medijima, preko Odjeljenja za odnose sa javnošću, međunarodne odnose i protokol:

e-mail: press@skupstina.me

tel/fax: 020/404-565

Akreditacije -  Predstavnici medija prate skupštinska zasijedanja, kao i ostale parlamentarne aktivnosti, uz prethodno izdatu godišnju/dnevnu akreditaciju.

Krajem kalendarske godine, Odjeljenje za odnose sa javnošću, međunarodne odnose i protokol šalje poziv redakcijama da u predviđenom roku zatraže registraciju novinara i snimatelja/fotoreportera koji će pratiti skupštinske događaje. Zahtjev za akreditaciju treba da sadrži: ime i prezime novinara, snimatelja/fotoreportera, matični broj, logo medija, pečat i potpis ovlašćenog lica.

Dnevne akreditacije izdaju se jednokratno, po skraćenom postupku, u zahtjevu koji sadrži pomenute informacije i naznaku događaja za koji se traži registracija.

Zahtjev za akreditaciju, kao i ad hoc pitanja novinara, mogu se dostaviti na sljedeći način:

• e-mail: press@skupstina.me

• tel/fax: 020/404-565, 404-518

• u elektronskom obliku, ispunjavanjem obrazaca u prilogu Novinarska pitanja – Za svako dodatno, pojedinačno novinarsko interesovanje vezano za parlamentarnu aktivnost molimo vas da se pismeno obratite Odjeljenju za odnose sa javnošću, međunarodne odnose i protokol:

• e-mail: press@skupstina.me

• tel/fax: 020/404-565, 404-518