Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 04. mart 2016. 15:32

Delegacija Skupštine pri PS NATO u pośeti Beogradu i Sarajevu

Delegacija Skupštine Crne Gore pri Parlamentarnoj skupštini NATO u sastavu Mevludin Nuhodžić i Obrad Mišo Stanišić, učestvuje u pośeti Komiteta za civilnu dimenziju bezbjednosti Parlamentarne skupštine NATO Sarajevu i Beogradu, koja se održava u periodu od 7-10. marta 2016. godine.

Ova posjeta ima za cilj sagledavanje nivoa unutrašnjeg i vanjskog političkoj razvoja Srbije i Bosne i Hercegovine kao i aktuelnih bezbjednosnih izazova, uz osvrt na evropske i evro-atlantske integracije i razvoj geopolitičke situacije u zemljama Zapadnog Balkana.

Tokom posjete delegata Parlamentarne skupštine NATO planiran je niz sastanaka sa visokim zvaničnicima vlada i parlamenata, predstavnicima međunarodne zajednice i civilnog društva, nezavisnim stručnjacima i predstavnicima akademske zajednice.