Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 02. jul 2014. 12:48

Održana komemorativna sjednica povodom smrti potpredsjednika Skupštine Crne Gore

Povodom smrti potpredsjednika Skupštine Crne Gore, Željka Šturanovića, danas je održana komemorativna sjednica državnih organa u staroj zgradi Vlade.

 

Sjednicom je predsjedavao potpredsjednik Skupštine Crne Gore Suljo Mustafić, koji je rekao, između ostalog,  da se riječima ne može pokazati praznina koja ostaje odlaskom ovog velikog čovjeka.

 „Napustio nas je kolega,  veliki drug i prijatelj. Željko je bio čovjek koji je, u svakom susretu, u svim okolnostima, plijenio dobrotom i gospodstvenošću, a njegovo poštenje i dostojanstvo bili su uzor načina života. Mnogo se moglo naučiti od njega: Željkova stručnost i znanje, te posvećenost poslu bili su ogromni, a tolerancija i uvažavanje drugog i drugačijeg- ostaće  primjer u Parlamentu i van njega-na javnoj sceni u Crnoj Gori“, istakao je potpredsjednik Skupštine Crne Gore Suljo Mustafić.

Prisutnima se obratio i Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, naglašavajući da je Šturanović bio čovjek posebne vrijednosti, čija je obzirnost, plemenitost, ljubav i posvećenost opštem dobru bila bogatsvo koje ga je izdvajalo i da je ostavio djela časna i čista, na koja mogu biti ponosni i njegova porodica i Crna Gora.

“Otišao je vrijedan, tih, častan, plemenit, tolerantan čovjek”, zaključio je predsjednik Vujanović.

« Maj 2024 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

video-stream

youtubec

SCG flcker