Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 31. maj 2016. 10:53

Skupština Crne Gore domaćin sastanka generalnih sekretara parlamenata u regionu

Skupština Crne Gore i njen generalni sekretar Siniša Stanković biće u srijedu i četvrtak, 1. i 2. juna 2016. godine, domaćin sastanka generalnih sekretara parlamenata u regionu.

Sastanak „Strateško i godišnje planiranje u parlamentima – izazovi i rezultati“ otvoriće, u srijedu 1. juna 2016. u 14.00 sati, potpredśednik Skupštine Crne Gore Suljo Mustafić i zamjenik šefa Misije OEBS-a u Crnoj Gori Den Redford.

Tokom dva dana sastanka učesnici će razmijeniti mišljenja o izazovima i šansama planiranja u parlamentima, važnosti komunikacije u strateškom pristupu parlamentarnog razvoja, planiranju u oblasti razvoja ljudskih resursa i ICT planiranju. Predviđen je i obilazak zgrade Skupštine Crne Gore.

Sastanak „Strateško i godišnje planiranje u parlamentima – izazovi i rezultati“ biće otvoren za medijsko praćenje u uvodnom dijelu, u srijedu 1. juna, od 14.00 do 14.15 časova, u Plavoj sali Skupštine Crne Gore.

Predstavnici medija koji nemaju stalne akreditacije zahtjev za izdavanje dnevnih, za praćenje ovog događaja, mogu poslati na press@skupstina.me do srijede, 1. juna 2016. godine, do 11.00 časova.