Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 10. maj 2013. 10:26

Pośeta generalnog sekretara grčkog Parlamenta

Generalni sekretar Parlamenta Republike Grčke Atanasios Papaioanu boraviće danas u pośeti Skupštini Crne Gore.

Generalni sekretar Skupštine Crne Gore Damir Davidović primiće danas generalnog sekretara Parlamenta Grčke, Atanasiosa Papaioanua sa saradnicima. Tokom sastanka biće razmotrena pitanja unutrašnje organizacije i budžeta parlamenta, kao i zakonodavne procedure sa posebnim akcentom na skraćeni postupak donošenja zakona. Takođe, sagovornici će razmijeniti mišljenja o načinu približavanja rada parlamenta građanima i modelima saradnje dva parlamenta u kontekstu evropskih integracija.

Predstavnici delegacije grčkog Parlamenta razgovaraće i sa predśednikom Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Aleksandrom Damjanovićem,u 12,45 sati u Crvenom salonu.

Planiran je i susret sa članovima Odbora za evropske integracije Jovanom Martinovićem i Dritanom Abazovićem, kao i pośeta učesnicima projekta Demokratske radionice.