Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore

SLAVEN RADUNOVIC-dfPoslaničke funkcije 

  • Predsjednik - Odbor za evropske integracije 
  • Član - Demokratski front
  • Član - Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu 

Lični podaci

Datum rođenja: 06.01.1964.
Mjesto rođenja: Podgorica

Kontakt

Adresa: Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 10, Podgorica
Telefon: 
Fax: 
E-mail: slaven.radunovic@skupstina.me 

 

Oženjen, ima dvoje djece. Diplomirani je ekonomista. Govori engleski i italijanski jezik.

Osnovao i vodio jednu od prvih turističkih agencija u SFRJ. Krajem 1991. godine osniva spoljnotrgovinsko preduzeće Ofis centar, koje godinama ima značajno mjesto na crnogorskom tržištu automobila, kancelarijskog namještaja i konzumne elektronike. Takođe je i utemeljivač savremenih taksi službi u Crnoj Gori.

U političkom životu aktivan od 1997. godine. Jedan je od osnivača Srpske narodne stranke. U doskorašnjoj karijeri biran je za potpredsjednika OO SNS-a Podgorice, člana Glavnog odbora, člana Izvršnnog odbora, člana Predsjedništva, kao i potpredsjednika SNS-a. Za potpredsjednika Nove srpske demokratije izabran je na osnivačkoj skupštini 24. 01. 2009. godine.

Poslanik je u Skupštini Crne Gore. Predsjednik je Odbora za evropske integracije, kao i član Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu. Zamjenik je predsjednika Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje – zajedničkog tijela Evropskog parlamenta i Skupštine Crne Gore.

Evidencija izvještaja o prihodima i imovini državnog funkcionera