Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 01. decembar 2014. 14:08

Potpredśednik Skupštine Branko Radulović boraviće u službenoj pośeti Njemačkoj

Potpredśednik će se sastati sa potpredśednikom Bundestaga, predśednicima i članovima Odbora za EU pitanja, Odbora za ekonomiju, Odbora za obrazovanje, istraživanje i tehnologiju i Parlamentarnom grupom JIE

Potpredśednik Skupštine Crne Gore prof. dr Branko Radulović boraviće od 2. do 5. decembra u službenoj pośeti SR Njemačkoj. Domaćin pośete biće potpredśednik Bundestaga Johannes Singhammer.

Tokom pośete potpredśednik Radulović, osim sa potpredśednikom Bundestaga, sastaće se sa predśednicima i članovima Odbora za EU pitanja, Odbora za ekonomiju, Odbora za obrazovanje, istraživanje i tehnologiju, kao i sa Parlamentarnom grupom JIE.

Glavne teme razgovora potpredśednika Radulovića sa njemačkim parlamentarcima biće  politička i ekonomska situacija u EU, budućnost EU i Zapadnog Balkana, sa posebnim osvrtom na Crnu Goru.