Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 16. mart 2015. 09:23

Potpredśednik Skupštine Branko Radulović boraviće u službenoj pośeti Portugaliji

Domaćin pośete biće potpredśednik Parlamenta

Potpredśednik Skupštine Crne Gore prof. dr Branko Radulović boraviće narednih dana u službenoj pośeti Portugaliji. Domaćin pośete bićepotpredśednik Parlamenta Julio Miranda Calha.

Tokom pośete potpredśednik Radulović, osim sa potpredśednikom portugalskog Parlamenta, će se sastati i sa predśednicima i članovima Odbora za EU poslove, Odbora za ekonomiju, Odbora za budžet, finansije i javnu administraciju i Odbora za ustavna pitanja, prava, slobode i garancije.

Glavne teme razgovora potpredśednika Radulovića sa portugalskim parlamentarcima biće  trenutno socio-ekonomsko stanje Portugalije poslije njihovog ispunjenja ekonomskog programa EU i MMF, politička i ekonomska situacija u EU, politika proširenja EU na zemlje Zapadnog Balkana, sa posebnim osvrtom na Crnu Goru, kao i politička i ekonomska situacija u Crnoj Gori.