Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 07. avgust 2013. 14:10

Čestitka povodom Ramazanskog bajrama

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić čestitao je Ramazanski bajram  reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću,  svim građanima - vjernicima i pripadnicima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

“Dani Ramazana predstavljaju poštovanje prema čovjeku i njegovoj želji da živi u ljubavi, miru i sreći, donose radost u domove pripadnika islama i šire ljubav prema svim ljudima dobre volje.

Vrijednosti crnogorskog multikulturnog društva su elementi koji su utkani u biće i temelje naše moderne države, države koja je srećna što je i islam, sa svojom velikom tradicijom i zaostavštinom, dio njenog kulturnog identiteta i čini naše društvo duhovno vrijednijim i bogatijim. 

Uz želju da praznične dane provedete u sreći, blagostanju i međusobnom poštovanju i toleranciji, Vama  i svim građanima - vjernicima i pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitam Ramazanski bajram."