Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 13. decembar 2013. 13:55

Predśednik Skupštine Crne Gore i PS OEBS Ranko Krivokapić primio koordinatora Inicijative za saradnju u Jugoistočnoj Evropi - SECI, Erharda Buseka

Krivokapić i Busek razgovarali o projektu „Demokratske radionice”

Predśednik Skupštine Crne Gore i PS OEBS Ranko Krivokapić primio je danas koordinatora Inicijative za saradnju u Jugoistočnoj Evropi – SECI, Erharda Buseka.
Krivokapić i Busek razgovarali su o projektu „Demokratske radionice”, koji Skupština Crne Gore organizuje u okviru programa „Otvoreni parlament”. Sagovornici su ocijenili da je taj projekat od nemjerljivog značaja za podsticanje interesovanja kod mladih za politiku i demokratske procese.
Takođe, izrazili su i očekivanje, da će se nastaviti dobra saradnja parlamenata Crne Gore i Austrije, na ovom i drugim projektima od zajedničkog značaja.