Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 17. mart 2014. 15:05

Predśednik Skupštine Crne Gore i PS OEBS-a primio ministra vanjskih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata

Sagovornici iskazali očekivanja da će u narednoj fazi doći do intenziviranja odnosa između dvije zemlje

 Predśednik Skupštine Crne Gore i PS OEBS-a Ranko Krivokapić primio je danas Nj.V. šeika Abdulah Bin Zayed Al-Nehayan-a, ministra vanjskih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Krivokapić je pozdravio dosadašnje bilateralne odnose dvije države, kao i poseban doprinos u tom smislu od strane Nj.V. šeika Al-Nahayana, ministra vanjskih poslova. Predśednik Krivokapić je istakao da raduje sve veće interesovanje investitora iz Emirate za projekte u Crnoj Gori, te da postoji veliki prostor za intenziviranjem ekonomske saradnje.

Ministar šeik Al-Nehayan je istakao da Emirati vide u Crnoj Gori partnera na ovim prostorima. “Vašu državu doživljavamo kao sigurnu i investiciono interesantnu“ poručio je Al-Nahayan.

Sagovornici su iskazali očekivanja da će u narednoj fazi doći do intenziviranja odnosa Crne Gore i Ujedinjenih Arpaskih Emirta.