Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 02. jun 2014. 14:35

Predśednik Skupštine Crne Gore i Parlamentarne skupštine OEBS-a, Ranko Krivokapić, primio izvršnu direktorku MANS-a, Vanju Ćalović

Susret je upriličen kako bi NVO “Mreža za afirmaciju nevladinog sektora” upoznala Predśednika PS OEBS-a Ranka Krivokapića sa Preliminarnim izvještajem i zaključcima o lokalnim izborima održanim 25. maja ove godine u Crnoj Gori.

Predśednik Ranko Krivokapić je u svojstvu predśednika Skupštine Crne Gore i PS OEBS-a primio Preliminarni izvještaj i zaključke te ovom prilikom iskazao zahvalnost MANS-u na radu i doprinosu koji su dali kroz posmatranje izbornog procesa.

Sagovornici su zajednički istakli da je povjerenje u izborni proces jedan od krucijalnih prioriteta države i društva u cjelini, jer on predstavlja osnovu za jačanje demokratije u Crnoj Gori. Predśednik Krivokapić i izvršna direktorka Ćalović su naglasili da je to proces koji je tijesno vezan za integracioni put naše države.

Predśednik Krivokapić je poručio da će Skupština Crne Gore, kao i Parlamentarna skupština OEBS-a, biti otvoreni za saradnju sa MANS-om na analizi njihovog konačnog Izvještaja i zaključaka, kada on bude završen, kako bi se zajednički radilo na izgradnji povjerenja u izborni proces.