Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 20. novembar 2014. 10:53

Čestititka povodom 21. novembra – Dana Opštine Tivat

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je povodom 21. novembra – Dana Opštine Tivat čestitku građanima, predśedniku Opštine Ivanu Novoselu, predśedniku SO Krstu Boškoviću i odbornicima.


“Građanke i građani Tivta,

Kao najmanji bokeški grad, samo po teritoriji, Tivat je pokazao da može biti uspješan predvodnik razvoja Boke time i Crne Gore.

Tivat je danas ime koje je brendirano kao crnogorska nautička luka, kao vazdušna luka – oslonac turističke privrede crnogorskog primorja. Vaša opština je pokazala i postala pozitivan primjer drugima da racionalizacijom i održivošću lokalne administracije je moguće efikasno i profesionalno odgovoriti svim izazovima i zahtjevima prestižnih investicionih projekata.

Uvjeren sam da će Tivat nastaviti svoj dalji razvoj na održivim osnovama i time biti potsticaj svima da stvaraju ambijent u kojem je krajnja rezultanta investicija bolji standard i kvalitet života građana, kao i svjetska prepoznatljivost garada i Crne Gore.

U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam Dan Opštine.”

Ranko Krivokapić