Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 27. februar 2015. 14:51

Predśednik Skupštine primio ambasadora Švajcarske Konfederacije

Sagovornici istakli dobre bilateralne odnose između Crne Gore i Švajcarske Konfederacije

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić primio je danas Nj.E. Žan Daniel Ruša (Jean Daniel Ruch), ambasadora Švajcarske Konfederacije.

Predśednik Skupštine Ranko Krivokapić je istakao da Švajcarska može biti mnogima primjer mudre razvojne politike. “Naš državni prioritet i najvažnija misija jeste jačanje vladavine prava. To će značiti siguran i pouzdan ambijent za investitore, što će siguran sam rezultirati i porastom investicija i iz Švajcarske”, poručio je predśednik Krivokapić.

Predśednik Skupštine Ranko Krivokapić i ambasador Žan Daniel Ruš su tokom razgovora istakli da Crna Gora ima veliki turistički i investicioni potencijal, posebno na śeveru države, koji zaslužuje valorizaciju i razvoj, što znači i mogućnost za stvaranje boljeg životnog standarda građanima.