Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 01. jul 2015. 13:40

Predśednik Skupštine primio u oproštajnu pośetu ambasadora Kraljevine Norveške Nilsa Ragnara Kamsvaga

Pohvalna saradnja dvije zemlje u brojnim projektima koji se tiču snaženja vladavine prava i jačanja pravosuđa u Crnoj Gori

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić primio je danas u oproštajnu pośetu ambasadora Kraljevine Norveške u Crnoj Gori Nilsa Ragnara Kamsvaga.

Ambasador Kraljevine Norveške u Crnoj Gori Nils Ragnar Kamsvag zahvalio se predśedniku Skupštine Ranku Krivokapiću na dosadašnjoj saradnji i izrazio zadovoljstvo dobrim odnosima Norveške i Crne Gore. Krivokapić i Kamsvag konstatovali su da je pohvalna konstruktivna saradnja dvije zemlje u brojnim projektima koji se tiču snaženja vladavine prava i jačanja pravosuđa u Crnoj Gori.  

Ragnar Kamsvag je kazao da će Norveška i ubuduće biti partner Crnoj Gori kada je riječ o procesu reformi u oblasti vladavine prava koja je, kako je u razgovoru sa Krivokapićem naglasio, ključna za put Crne Gore u EU.