Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 18. septembar 2015. 18:56

Susret Krivokapić - Galip

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić primio je danas Nj.E. Serhata Galipa, novoimenovanog ambasadora Turske u Crnoj Gore.

Ambasador Republike Turske u Crnoj Gori Serhat Galip prilikom pośete predśedniku Skupštine Ranku Krivokapiću izrazio je zadovoljstvo na postojećim bilateralnim odnosima. Ocjenjeno je da postoji prostor za stvaranje pogodne atmosfere za povezivanje obostranih državnih interesa u segmentu turizma sa stavljanjem fokusa na jačanje ekonomskih odnosa. 

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić je istakao da ova pośeta predstavlja dalji korak u održavanju i ojačavanju postojećih izgrađenih odnosa i naznačio da Crna Gora i Turska imaju dobre i intenzivne prijateljske odnose na svim nivoima, te da prostora za dalje snaženje ima i da će biti iskorišćen u budućem periodu.

Predśednik Ranko Krivokapić je poručio da je crnogorski Parlament otvoren i spreman za intenziviranje parlamentarnog dijaloga koji vodi ka boljem razumijevanju i saradnji.