Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 11. decembar 2015. 14:44

Predśednik Skupštine primio ambasadora Republike Indonezije

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić primio je danas Nj.E. Harija J.R. Kandoua, ambasadora Republike Indonezije u Crnoj Gori.

Ambasador Republike Indonezije u Crnoj Gori Hari Kandou prilikom pośete predśedniku Skupštine Crne Gore Ranku Krivokapiću izrazio je zadovoljstvo na postojećim bilateralnim odnosima. Na sastanku je ocjenjeno da u daljoj saradnji ove dvije države postoji prostor za stvaranje pogodne atmosfere za povezivanje obostranih državnih interesa u segmentu turizma, sa stavljanjem fokusa na jačanje ekonomskih odnosa. 

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić je istakao da ova pośeta predstavlja dalji korak u održavanju i ojačavanju postojećih izgrađenih odnosa i naznačio da Crna Gora i Indonezija imaju dobre prijateljske odnose na svim nivoima, te da prostora za dalje snaženje ima i da će biti iskorišćen u budućem periodu.

Ambasador Hari Kandou pozdravio je napredak Crne Gore zbog poziva za NATO alijansu i izrazio podršku Crnoj Gori na daljem putu za evropske integracije.

Predśednik Ranko Krivokapić je poručio da je crnogorski Parlament otvoren i spreman za intenziviranje parlamentarnog dijaloga koji vodi ka boljem razumijevanju i saradnji.