Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 22. januar 2016. 15:20

Predśednik Krivokapić primio u oproštajnu pośetu ambasadora Slovačke Republike Františeka Lipku

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić primio je danas u oproštajnu pośetu Nj.E. gospodina Františeka Lipku, ambasadora Slovačke Republike.

Tokom susreta predśednika Krivokapića i ambasadora Lipke, ocijenjeno je da su odnosi Crne Gore i Slovačke tradicionalno dobri i snažni, posebno na polju saradnje i pružanja podrške u evropskim i evro-atlantskim integracijama.

Predśednik Ranko Krivokapić je ovom prilikom iskazao zahvalnost ambasadoru Lipki na njegovom ličnom doprinosu u jačanju odnosa i veza Crne Gore i regiona, a posebno na njegovom angažovanju tokom perioda obnove nezavisnoti Crne Gore 2006. godine.  

Ambasador Slovačke u Crnoj Gori František Lipka istakao je i pohvalio doprinos Skupštine Crne Gore koji daje ukupnom procesu evropskih i evro-atlantskih integracija.