Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
nedjelja, 24. januar 2016. 08:13

Čestitka vaterpolistima povodom osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu i plasmanu na Olimpijske igre

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je čestitku igračima vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Savezu, selektoru Vladimiru Gojkoviću, stručnom timu i navijačima čestitku povodom osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradu i plasmanu na Olimpijske igre.

“Drage naše borbene ajkule,

Danas ste nas sve učinili neizmjerno ponosnima, boreći se za svoju Državu i njen zlatni vaterpolo.

Timskim duhom i crnogorski ponosno ste uspjeli parirati odličnoj srpskoj reprezentaciji u Beogradu i pokazati svima da je naš vaterpolo za poštovanje. Crna Gora pokazuje svoju blistavu slogu i najbolje što ima upravo u sportu.

Vaš trud, hrabrost, sva odricanja i posvećenost su obaveza za Crnu Goru da više ulaže u svoj sport i da ima posebno brižan odnos prema vama.

Hvala vam na snazi koju je vidio Beograd i što ste nam svima pokazali kako se voli svoja Država.

U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu i plasman na Olimpijskim igrama u Riju.”

Ranko Krivokapić