Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 16. maj 2016. 12:53

Krivokapić: Saučešće porodici Rakočević i zahvalnost građanima

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je, povodom pronalaska tijela Ognjena Rakočevića, saučešće porodici Rakočević i zahvalnost građanima koji su tragali za njim.

“Poštovane porodice Rakočević,

Građani,

Vijest o pronalasku beživotnog tijela vašeg sina Ognjena je obavila Crnu Goru tugom i tišinom. Svi smo se nadali da će mali Ognjen biti pronađen i spašen, ali sudbina je vama i nama donijela ovaj bolan i tragičan kraj.

Porodice Rakočević, želim vam u ovom teškom trenutku puno snage i nadam se da ćete uspomenom na zajedničke trenutke sa Ognjenom krijepiti dušu i pronaći toplinu koja vam je sada potrebna. Smrt vašeg najdražeg je ujedinila Crnu Goru oko solidarnosti, brige i građanskog duha i pokazala da je Crna Gora sačuvala svoju dušu i slogu.  Čitava Crna Gora je sa vama.

Zajedno, svi kao jedan, dugujemo neizmjernu zahvalnost građanima koji su tragali za Ognjenom i činili sve kako bi ponovo viđeli njegov osmijeh.      

U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, upućujem vam iskrene izraze saučešća i svim građanima zahvalnost na solidarnosti.”

Ranko Krivokapić