Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 15. jun 2016. 18:56

Susret Pajović - Lange

Predśednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović sastao se danas sa šefom Odjeljenja za Crnu Goru u Generalnom direktoratu EK za politiku susjedstva i pregovore o proširenju, Dirkom Langeom i  šefom Delegacije EU Nj. E Mitjom Drobničem. Tema sastanka bila je aktuelna politička situacija.

Tom prilikom predśednik Pajović je naglasio da će aktivnosti predviđene Sporazumom o stvaranju uslova za slobodne i fer izbore, a koje su u nadležnosti Skupštine, biti  u potpunosti sprovedene, te  da se to prvenstveno odnosi na privremeni odbor koji će se baviti praćenjem primjene zakona i drugih propisa od značaja za izgrađivanje povjerenja u izborni proces, a koji će śutra biti formiran.

Predśednik Skupštine Crne Gore informisao je sagovornike da je parlament intenzivirao svoj rad, u smislu obimnog dnevnog reda, zakona i ostalih akata koji se nalaze u skupštinskoj procedure.