Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 05. jul 2016. 09:21

Čestitka povodom Ramazanskog bajrama

Predśednik Skupštine Darko Pajović uputio je reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću i svim pripadnicima islamske vjere, čestitku povodom Ramazanskog bajrama.

Bajram je praznik koji nosi poruke mira i prijateljstva, praznik koji nas uvijek iznova podsjeća da širimo uzajamno uvažavanje, sklad i toleranciju.



Nakon mjeseca posta i iskušenja, želim vam da praznične dane provedete u miru, radosti i ljubavi, u krugu svojih porodica i prijatelja.



Vjerski praznici uvijek su dobra prilika da se podsjetimo vrijednosti koje svi zajedno u Crnoj Gori treba da čuvamo – miran i skladan život pripadnika svih vjera i nacija, kako bi generacije koje dolaze živjele u slozi i različitostima koje predstavljaju bogatstvo svakog građanskog društva.