Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 26. jul 2016. 10:22

Pajović sa barskim privrednicima

Predṡednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović  sa saradnicima i predsjednikom Skupštine opštine Bar Radomirom Cakanom Novakovićem, imao je radni ručak, sastanke i posjete barskim preduzetnicima.



Na sastanku sa preduzetnicima koji je upriličen u Starom Baru, Pajoviću je predstavljen rad u oblasti maslinarstva, pomorstva, špedicije, turizma i sporta, ali i izložen veliki broj problema sa kojima se susreću barski privrednici.



Kao oblast od izuzetnog značaja za opštinu Bar, posebno je bilo riječi o pomorstvu gdje je kao glavni problem apostrofirana ratifikacija pomoraca koja je od presudnog značaja za opstanak te grane poslovanja.

Pajović je ukazao na značaj i potrebu uključivanja države u rješavanje problema privrednika.

- Rješavanje  problema privrednika je interes države i vjerujem da je snažna podrška vašem zalaganju i radu interes svih struktura društva, rekao je Pajović.



U okviru susreta sa barskim preduzetnicima upriličena je i posjeta najvećem proizvođaču maslinovog ulja ovog područja, koji se ujedno bavi i uzgojem životinja.