Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 13. decembar 2013. 15:42

Poslanik Genci Nimanbegu bio gost „Demokratskih radionica”

Poslanik Skupštine Crne Gore Genci Nimanbegu pośetio je danas „Demokratske radionice” Skupštine Crne Gore, i ovom prilikom razgovarao sa učenicima – članovima đačkog parlamenta OŠ „Maršal Tito“ iz Ulcinja.

U razgovoru sa učenicima, poslanik Nimanbegu je odgovorio na veliki broj pitanja koja su ih interesovala, a odnose se - na rad poslanika i Skupštine, izbore za poslanike u Skupštini Crne Gore, proceduru predlaganja i donošenja zakona, kao i na način na koji građani mogu da učestvuju i da predlože zakon.
Takođe, učenike je zanimalo na koji način oni, u ovom uzrastu, mogu da doprinesu razvoju demokratskog društva
Projekat „Demokratske radionice“ organizuje Skupština Crne Gore, uz tehničku i stručnu realizaciju Foruma mladi i neformalna edukacija (Forum MNE) i finansijsku podršku fondacije ERSTE. Projekat ima za cilj da jača interesovanje kod mladih za demokratiju i političke procese i da doprinese njihovom boljem razumijevanju.