Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore

Odbor za antikorupciju je  na danas održanoj 45. śednici, razmotrio posebne izvještaje o radu Vrhovnog državnog tužilaštva i Specijalnog državnog tužilaštva za period od 1. januara do 1. juna 2016. godine.

Odbor razmotrio jednu tačku dnevnog reda

srijeda, 27. april 2016. 13:15

Odbor za antikorupciju održao 43. śednicu

Održano konsultativno saslušanje

ponedjeljak, 18. april 2016. 19:55

Odbor za antikorupciju održao 42. śednicu

Odbor odlučio da održi  konsultativno saslušanje direktora Agencije za sprječavanje korupcije

srijeda, 17. februar 2016. 14:11

Održana 41. śednica Odbora za antikorupciju

Na danas održanoj śednici Odbor je jednoglasno usvojio Izvještaj o radu Odbora za antikorupciju za 2015.godinu i Plan rada Odbora za antikorupciju za 2016.godinu.

Razmatrano trenutno stanje u procesu pregovaranja Crne Gore i Evropske unije

Na danas održanoj zajedničkoj śednici Odbora za antikorupciju i Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu usvojen je izvještaj sa zaključcima sa druge zajedničke śednice i utvrđen stav dva odbora o načinu predlaganja uvođenja novog krivičnog djela “nezakonito bogaćenje javnih funkcionera” u skladu sa članom 20 Konvencije Ujedinjenih nacija protiv korupcije.

ponedjeljak, 20. jul 2015. 17:40

Odbor za antikorupciju održao 39. śednicu

Na 39. śednici Odbora za antikorupciju je razmatrano trenutno stanje u  procesu pregovaranja Crne Gore i Evropske unije  u dijelu antikorupcije i organizovanog kriminala, vezano za Poglavlje 23 - Pravosuđe i temeljna ljudska prava i Poglavlje 24 - Pravda, sloboda i bezbjednost.

Strana 1 od 8