Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 14. april 2014. 14:59

Sastanak predstavnika Odbora za antikorupciju sa koizvjestiocima PSSE

Predrag Bulatovic, predśednik Odbora za antikorupciju, Obrad Mišo Stanišić, zamjenik predśednika Odbora i članovi Odbora Koča Pavlović, Mićo Orlandić, Mladen Bojanić i Nik Gjeljošaj, sastali su se sa koizvjestiocima Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope.

Predstavnici Odbora za antikorupciju upoznali su koizvjestioce Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope sa sastavom, nadležnostima i ulogom Odbora za antikorupciju. Posebna pažnja je posvećena aktivnostima Odbora u dijelu uklanjanja matičnih brojeva sa internet stranica Uprave za nekretnine i Centralnog registra privrednih subjekata.

Koizvjestioci su upoznati i sa nedavnim kontrolnim saslušanjem vrhovnog državnog tužioca, ministra unutrašnjih poslova i direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost povodom učestalih napada na novinare, koje je održao Odbor za bezbjednost i odbranu, a koje je inicirao Sindikat medija Crne Gore.