Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 24. septembar 2014. 13:20

Članovi Odbora za antikorupciju u pośeti Litvaniji i Estoniji

Razmijenjena iskustva iz oblasti borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala

Delegacija Odbora za antikorupciju Skupštine Crne Gore boravila je u dvodnevnoj studijskoj pośeti Republici Litvaniji, tokom koje je imala sastanke sa članovima Odbora za antikorupciju Parlamenta Litvanije-Seimas, predstavnicima Kancelarije za javne nabavke, Komisije za etička pitanja i Specijalne istražne agencije Republike Litvanije - STT.

Na sastancima su razmijenjena iskustva iz oblasti borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, sa posebnim akcentom na njihov položaj i nezavisnost.

Studijska pośeta uključuje i posjetu Republici Estoniji i tijelima koja se bave pitanjima korupcije u uvoj zemlji, a koja će biti realizovana śutra.

Delegaciju Odbora za antikorupciju Skupštine Crne Gore  čine: Predrag Bulatović, predśednik Odbora, Obrad - Mišo Stanišić, zamjenik predsjednika Odbora, i Mićo Orlandić i Koča Pavlović, članovi Odbora.