Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 13. maj 2015. 17:15

Predśednik Odbora za bezbjednost i odbranu govorio na okruglom stolu o ulasku Crne Gore u NATO: „Argument na argument”

Skup organizovao Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO Vlade Crne Gore

Predśednik Odbora za bezbjednost i odbranu Mevludin Nuhodžić govorio je danas na okruglom stolu pod nazivom „Argument na argument”. Riječ je o ciklusu okruglih stolova, koji okuplja značajan broj učesnika iz javnog života kako bi govorili o aktuelnim temama vezanim za članstvo u NATO, a tema „Argument na argument“ treća je u nizu.

U fokusu ciklusa okruglih stolova jesu prednosti i izazovi članstva u NATO. Ujedno, to je prilika za upoznavanje sa iskustvima drugih država, razmjenu mišljenja i ideja sa istaknutim društveno-političkim akterima, ali i prilika za jačanje saradnje u vezi sa pitanjima od državnog značaja.

Na današnjem panelu su, pored predśednika Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore Mevludina Nuhodžića, učestvovali predstavnici političkih partija, NVO, akademske zajednice, resornih državnih organa i medija.