Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 03. jul 2015. 10:43

Održana 41. śednica Odbora za bezbjednost i odbranu

Na danas održanoj śednici razmotreni Izvještaj Ministarstva unutrašnjih poslova o radu i stanju u upravnim oblastima za 2014. godinu i Izvještaj o stanju sistema zaštite i spašavanja u Crnoj Gori u 2014. godini

Odbor je u prisustvu ministra unutrašnjih poslova i direktora Uprave policije razmotrio Izvještaj Ministarstva unutrašnjih poslova o radu i stanju u upravnim oblastima za 2014. godinu. Nakon sveobuhvatne rasprave  koja je uslijedila Odbor je većinom glasova prihvatio navedeni izvještaj i s tim u vezi jednoglasno usvojio Zaključke.

Takođe, na śednici je u prisustvu direktora Dirktorata za vanredne situacije razmotren i Izvještaj o stanju sistema zaštite i spašavanja u Crnoj Gori u 2014. godini.  Članovi Odbora  su, nakon rasprave koja je uslijedila većinom glasova podržali predmetni izvještaj i jednoglasno usvojili Zaključke.

Tekst izvještaja sa zaključcima nalazi se na sajtu Skupštine Crne Gore u rubrici 41. śednice Odbora za bezbjednost i odbranu.